0742 897 280     top.trapez@gmail.com    Estimare gratuita
TopTrapez
Vindem si montam tigla metalica
sisteme de garduri si sisteme pluviale
Îmbinam profesionalismul cu calitatea si ambiția de a duce serviciile noastre la un alt nivel.
Asiguram servicii complete de vânzare si montaj țigla, sisteme pluviale, garduri si ferestre.
Serviciile noastre se pot plați si in rate fără dobânda prin cardurile Star de la Banca Transilvania
Vindem si oferim consultanța pentru următoarele categorii
Țigla metalicăȚigla metalică este cea mai des utilizată învelitoare pentru acoperiș în clădirile rezidențiale, biserici și clădiri de utilitate publică.

Procesul de producție complet automatizat permite tăierea tablei pe lungimea dorită, permițând totodată realizarea celor mai atipice comenzi, cu limitarea simultană a cantității de deșeuri.
Tablă TrapezoidalăTabla profilată pentru acoperișuri este deosebită datorită simplității și formei sale expresive.

Permite realizarea structurilor de efect, care transced adesea diviziunea tradițională a învelitorii între acoperiș și fațade. Gama largă de grosimi disponibile, posibilitatea tăierii pe dimensiune și gama bogată de culori dau posibilități nelimitate de utilizare a acesteia.
Accesorii acoperișPentru funcționarea corecta a acoperișului va oferim elemente durabile si de calitate.

Acestea asigură o izolație și ventilație optimă a acoperișului și permit executarea lucrărilor de montaj. Găsim aici o ofertă largă de produse, care cresc rezistența și etanșeitatea învelitorilor de acoperiș, protejează împotriva factorilor atmosferici și diverselor tipuri de deteriorări.
Sistem pluvialDispunem de o gama larga de sisteme de jgeaburi.

Oferim produse de calitate ridicată, precum și o ofertă complexă de elemente necesare pentru finisajul estetic al acoperișului, precum: jgheaburi pentru acoperiș, țevi de evacuare, reductor de depuneri, colțare externe și interne, coturi, coliere, racorduri și capete.
Garduri MetaliceSistemele de gard sunt practice și asigură o protecție vizuală optimă, astfel încât vă puteți bucura de sfera dumneavoastră privată din grădină.
Proprietati:
-confectionate din otel galvanizat la cald cu infuzie de zinc
-grosimea tablei 0,5mm sau 0,6mm 
-culori diferite,mat ,crystal petra sau lucios
-garantia extinsa de la 30 ani pentru mat, la 50 de ani pentru textura Crysal Petra 
-lungimile sunt de la 0,5cm la 3ml
Ferestre mansardaIn amenajarea locuinței pentru confort, lumina in casă si confort termic, in orice anotimp, este important știi ce ferestre de mansardă să alegi.

Instalează ferestre de mansardă cu geam termopan de la Top Trapez sa scapi de fondul sonor nedorit si să iți asiguri confortul termic.
Avantajele produselor vândute de Top Trapez
Avantaje acoperișuri din țiglă metalicaCel mai important avantaj pe care îl are țigla metalică constă în greutatea foarte redusă pe care o va avea acoperișul.

Alte avantaje sunt durabilitatea, longevitatea, izolare termica, rezistenta la foc, cost redus de întreținere si nu in cele de urma instalarea ușoară.
Avantaje tabla trapezoidalăPanourile de tablă nu se rup, nu se decojesc și sunt ignifuge. Acoperișurile din țiglă metalică au o etanșeitate bună, nu permit infiltrarea apei și sunt capabile să reziste vânturilor puternice. De asemenea, țiglele metalice sunt rezistente la foc și mucegai.
Avantaje sisteme de gardGardurile metalice instalate corect pot fi o alegere perfectă pentru orice proprietate. 

Gardurile metalice sunt capabile să garanteze cel mai înalt nivel de securitate pentru o proprietate și ocupanții acesteia. Sunt capabile să ofere protecție fiabilă împotriva furtului, a efracției și a altor acțiuni rău intenționate. 

Ele pot fi conectate la porți electronice, camere și sisteme de securitate moderne.

Importanța sistemului pluvialÎncă din momentul conceperii unei locuințe, este indicat să ne gândim la sistemul pluvial, întrucât are implicații pe termen lung inclusiv în rezistența casei.

Evacuarea apei de ploaie este necesară pentru a nu afecta direct sau a nu crește gradul de umiditate ai pereților, soclului sau chiar fundației casei.

Așadar e important să alegem materiale de foarte bună calitate, care să fie corect montate.
Top Trapez înseamnă calitate
Experienta si profesionalismul Top Trapez se regasesc in toate actiunile noastre. Agentii nostri sunt crescuti in cultura Top Trapez unde seriozitatea si profesionalismul sunt pe primul plan.
Servicii complete Top Trapez
Top Trapez oferă servicii complete pentru acoperișuri, garduri si ferestre:
  • Montaj profesionist
  • Trasport rapid la adresa
  • Măsurători exacte
  • Consultanta tehnica
  • Posibilitatea de plata in rate fără dobânda prin Star Card de la BT 
Recomand produsele Top Trapez si echipa pentru calitate si profesionalism. Montajul a fost rapid si am fost foarte mulțumiți de servicii....
Flaviu Tou
Acoperișul nostru iese in evidența si suntem foarte mulțumiți. Recomandam cu încredere oricând....
Anonim
Cere o oferta

Nume si prenume   *
Nr. telefon   *
Adresa e-mail   *
Metri patrati (aprox.)
Aveti nevoie de montaj?

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Poti sa iti schimbi oricand doresti setarile cookie-urilor, informatii legate de modul in care poti face acest lucru gasesti aici .
<