0742 897 280     top.trapez@gmail.com    Estimare gratuita
TopTrapez

Toptrapez.ro numit in cotinuare „site”, „site-ul”, „website-ul”, „website” este detinut de S.C. Top Trapez SRL, CUI 42169030, cod inregistrare fiscala: J30/74/2020, Adresa: Satu Mare, str. Belsugului UB4/8, jud. Satu Mare, denumita in cele ce urmeaza „societatea comerciala”, „Top Trapez” va sugereaza sa cititi cu atentie termenii si conditiile cu care trebuie sa fiti de acord daca doriti sa cumparati produse de pe site.


Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
top.trapez@gmail.com - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, retur, informatii legate de produse.
Prin telefon la numerele:

  • 0750 670 654
  • 0742 897 280


Site-ul ofera utilizatorilor saiposibilitatea de a plasa comezi pe site sau comezi prin telefon utilizand pagina de contact de pe site.

 

1. Proprietatea Intelectuala


Continutul si designul Top Trapez, precum si orice alt material avandlegatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altamodalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice altemateriale), apartin Top Trapez si/sau colaboratorilor sai, acolo unde acestlucru este specificat in mod expres si sunt protejate delegislatia privind proprietatea intelectuala.

 

Nu puteti utiliza, reproduce saupermite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Top Trapez fara adetine o permisiune scrisa, prealabila din partea Top Trapez.
Nu puteti folosi tehnici deincadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusivimagini, texte, interfete, formulare) ale Top Trapez fara a detine opermisiune scrisa, prealabila, din partea Top Trapez.


Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre paginiale site-ului, atata timp cat aceasta actiune nuprezinta servicile Top Trapez intr-o postura falsa, inselatoare sau  ofensiva.

 

Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte componente grafice, ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Top Trapez.

2. Inregistrarea ca utilizator


Site-ul poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare inpaginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator.

 

Pentru a beneficia insa de anumite serviciioferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acestasau verificarea situatiei unor comenzi proprii, vatrebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe site).

 

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catredvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Top Trapez si a Politicii deConfidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Top Trapez.


Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii deConfidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.

 

Inconditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sanu mai accesati/folositi serviciile Top Trapez

.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrareaconfidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe sitesi sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatileefectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe site.


Top Trapez poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar levinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sauprin orice alta metoda de plata acceptata de Top Trapez. Daca aveti mai putinde 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Top Trapez, numai cuajutorul unui parinte sau tutore.


Top Trapez isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de amodifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea deproduse, la propria sa discretie.

3. Datele Personale


Prin inregistrarea ca utilizator al Top Trapez va vom solicita o serie dedate personale, precum numele si prenumele, adresa de email, darsi alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. cautilizator al serviiilor Top Trapez.

 

De asemenea, pentru a va abona lanewsletterul Top Trapez va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs.

 

Va rugam sa accesati pagina incare va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cuprivire la informatiile colectate de Top Trapez, cu privire la modul in caresunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejareaintimitatii dvs.

4. Procedura de cumparare


Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Top Trapez este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al TopRoof
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate, iar costulfinal va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile legale.


Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, decertificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzareasigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Top Trapez, suntetide acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.

5. Cum cumpar

5.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselorafisate pe site reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale decumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau potfi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industrieiprodusului comercializat.

 

Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezintecele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru oanumita perioada.

5.2 Metode de plata

 

Site-ul nostru este liber pentru accesare si vizualizare, cu toate acestea, dacă reprezentați o companie și doriți să achiziționați servicii prin intermediul site-ului nostru web, trebuie să ne efetuati si plata produselor sau a serviciilor.

 

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarelemetode de plata: plata cu cardul, transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

 

Când furnizați informații despre cardul de credit, cardul de credit trebuie să fie al dvs. Dacă cardul de credit nu vă aparține, trebuie să aveți permisiunea titularului de cont pentru a-și folosi cardul pentru tranzacțiile dvs.

 

Sunteți de acord să plătiți suma care vă este facturată și să ne autorizați pe noi sau pe procesorul nostru terț autorizat să vă procesăm cardul.

 

Dacă există vreo greșeală la preț, o vom corecta și vă vom trimite orice facturi suplimentare pentru corectare.

 

Vă rugăm să rețineți că rambursările sunt adecvate numai pentru anumite dispute, cum ar fi nefurnizarea serviciilor noastre atunci când sunt obligate din punct de vedere legal, după ce toate celelalte opțiuni de soluționare au fost discutate și au eșuat. Orice utilizare a rambursărilor frauduloase pur și simplu pentru a obține servicii gratuite este strict interzisă și va fi rezolvată prin raportarea acestor rambursări către departamentul local de poliție precum și sesizarea chestiunii unei instanțe cu jurisdicție competentă.

 

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorulecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevantepentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail

 

Daca ati ales sa platitinumerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mailinformatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand saefectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.


6. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati Top Trapez. Toate produsele comercializate au ogarantie de 2 ani.


7. Descrierea produselor si politica de retur
Top Trapez depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cutoate acestea, Top Trapez nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altortipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curentesau fara erori. Daca un produs oferit de Top Trapez este diferit fata dedescrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectandprevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitatecu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, dela incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoareleobligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pecheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, instarea in care v-a fost livrat.

8. Continut si comunicare

Nu suntem răspunzători pentru niciun conținut generat de utilizatori care poate fi găsit pe site-ul nostru. Aceasta include orice conținut defăimator sau ofensator care este publicat de terți pe site-ul nostru. Deși putem alege să edităm orice conținut în mod clar defăimator, nu suntem obligați să facem acest lucru și ne rezervăm toate apărările pentru astfel de discursuri.

Dacă credeți că am publicat ceva care este defăimător (cu alte cuvinte, a fost publicat de Top Trapez și nu de o terță parte care folosește site-ul nostru), vă rugăm să ne anunțați imediat pentru a putea rezolva problema.

9. Mentiuni

Multe dintre serviciile oferite prin intermediul site-ului nostru web sunt furnizate de terți care colaborează cu noi sau de agenții de publicitate care plătesc pentru a promova serviciile, și nu noi. Prin urmare, nu putem oferi nicio asigurare că astfel de servicii vor fi furnizate într-un mod precis sau în timp util sau deloc.

10. Publicitatea
Top Trapez poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta saprecum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Top Trapez si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si aPoliticii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fidestinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

11. Reclamatii
Top Trapez respecta dreptul la proprietatea intelectuala. Daca atiobservat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora laproprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa deemail: top.trapez@gmail.com, sau sa ne contactati la numerele de telefon, saula adresa de corespondenta, afisate la maneiul„Contact” noi din prezentulcontract.

12. Aplicabilitatea acordului

În cazul în care o prevedere a prezentului acord este considerată ilegală, în conflict cu o altă prevedere a acordului sau inaplicabilă în alt mod, acordul va rămâne în vigoare ca și cum ar fi fost încheiat fără ca această prevedere inaplicabilă să fie inclusă în el. Dacă două sau mai multe prevederi ale acestui acord sunt considerate în conflict cu funcționarea celuilalt, Top Trapez va avea dreptul exclusiv de a alege care prevedere rămâne în vigoare.

13. Cesionarea drepturilor si obligatiilor

Nu aveți dreptul să vă cesionați drepturile și/sau obligațiile conform prezentului Acord unei alte părți fără acordul nostru prealabil scris. Putem cesiona drepturile și/sau obligațiile noastre conform prezentului Acord oricărei alte părți, la discreția noastră.

14. Încetarea și anularea

Putem rezilia furnizarea de servicii pentru dvs. sau vă putem anula comanda, la discreția noastră, fără explicații, deși ne vom strădui să oferim o explicație în timp util în majoritatea cazurilor. Răspunderea noastră pentru rambursarea dvs. va fi limitată la suma pe care ați plătit-o, cu excepția cazurilor în care rezilierea sau anularea s-a datorat încălcării de către dvs. a prezentului Acord, caz în care sunteți de acord că nu suntem obligați să furnizăm nicio rambursare sau altă compensație.

15. Forta Majora
Sunteți de acord că nu suntem responsabili față de dvs. pentru nimic pentru care altfel am putea fi responsabili, dacă este rezultatul unor evenimente care nu sunt controlate, inclusiv, dar fără a se limita la război, insurecție, revolte, terorism, crimă. , penurie de forță de muncă (inclusiv greve legale și ilegale), embargouri, inspecții, întreruperi poștale, întreruperi ale comunicării, eșec sau deficit de infrastructură, lipsă de materiale sau orice alt eveniment care nu este in controlul nostru.

Date de contact

 0750 681 261
 0742 897 280
 top.trapez@gmail.com
 
Satu Mare
   Str. Lucian Blaga, Nr. 99
Formular de contact

Nume si prenume
E-mail
Telefon
Mesaj

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Poti sa iti schimbi oricand doresti setarile cookie-urilor, informatii legate de modul in care poti face acest lucru gasesti aici .
<